Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriBaşcan2010

Educaţie electorală pentru alegerile Başcanului 2010

Emisiuni, spoturi de mobilizare şi alte materiale de educaţie electorală pentru alegerile Başcanului din 12 decembrie 2010, realizate de organele electorale, mass-media, ONG-uri etc.

Spotul video “Procedura de vot”

Spotul video ilustrează procedura de vot. Este realizat de Compania “Teleradio Găgăuzia” şi Asociaţia ADEPT cu suportul financiar a Misiunii OSCE în Moldova.

YouTubeContăm, deci VOTăm! (2)

Spoturi de mobilizare pentru participare la alegerile Başcanului Găgăuziei din 12 decembrie 2010, realizate în cadrul proiectului Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) şi dublate în limba găgăuză de către Centrul de Tineret din Găgăuzia Piligrim-Demo.

YouTubeMasa rotundă “Administrarea alegerilor” (2)

Ciclu de dezbateri privind alegerile Guvernatorului (Baskanului) Găgăuziei, organizate de Centrul “Piligrim DEMO” Găgăuzia, în cadrul proiectului “Asigurarea transparenţei alegerilor Guvernatorului Găgăuziei prin informare şi expertiză”, finanţat de Ambasada SUA în Moldova. Filmări efectuate de privesc.eu.

Poster “Votarea pas cu pas”

Posterul “Votarea pas cu pas” ilustrează procedura de vot. Este realizat de Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT cu suportul financiar a Misiunii OSCE în Moldova.

Poster “Votarea pas cu pas”

Poster “Votarea pas cu pas”