Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Lui Andrei Năstase i-a fost frică să vină la cea de-a treia rundă de dezbateri publice

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 24 mai 2018

Dezbaterile organizate de către candidatul PSRM la funcţia de primar general al Chişinăului, Ion Ceban, din 24 mai, iarăşi s-au desfăşurat în absenţa contracandidatului său Andrei Năstase.

Candidatul PPDA aşa şi nu a avut curajul de a se prezenta şi discuta deschis cu jurnaliştii şi locuitorii oraşului, pentru a răspunde la întrebările acestora şi pentru a argumenta acuzaţiile în aduse adresa lui Ion Ceban.

Candidatul socialist a vorbit despre faptul că încearcă în permanenţă să “ajungă” la Năstase, telefonîndu-l, cu ajutorul mesajelor publice şi chiar şi a bannerilor instalate prin oraş, cu toate acestea fără nici un rezultat.

Trebuie menţionat că, la dezbaterile organizate de către Ion Ceban şi moderate de bine cunoscutul jurnalist Gheorghe Gonţa, în fiecare zi vin tot mai mulţi oameni — experţi vestiţi, jurnalişti, activişti civici şi cetăţeni simpli.

Ion Ceban a explicat frica lui Andrei Năstase în faţa dezbaterilor publice prin faptul că Năstase aşteaptă întrebări pregătite. Potrivit lui Ion Ceban, vineri 25 mai, el şi Năstase trebuiau să participe la emisiunea jurnalistului Anatol Golea, la postul de televiziune RTR Moldova, iar pe data de 24 mai, la Pro TV, la emisiunea Lorenei Bogza. Însă, liderul Partidului “Demnitate şi Adevăr” a refuzat să participe.

Ion Ceban a fost surprins de faptul că, contracandidatul său nu încearcă să prezinte locuitorilor capitalei programul său electoral şi viziunea sa de rezolvare a problemelor capitalei.

În ziua de 25 mai va avea loc următoarea rundă de dezbateri.

socialistii.md