Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2007DeclaraţiiPC

Adresarea Consiliului Republican al Partidului Conservator către alegători

|versiune pentru tipar| PC, 8 iunie 2007

Multstimaţi alegători!

Ţinem să aducem sincere mulţumiri tuturor celor, care la 3 iunie au participat la scrutinul electoral şi au acordat votul său candidaţilor Partidului Conservator în organele de administraţie publică locală. Aceasta a fost prima campanie electorală în care a participat Partidul Conservator — un partid tînăr, care la 12 iulie 2007 va împlini 1 an de la înfiinţare. Rezultatele noastre, deşi sunt modeste, le considerăm satisfăcătoare şi încurajatoare pentru ascensiunea partidului nostru.

Sîntem in partid de perspectivă, cu un mare potenţial, cu o echipă tînără, competentă, necompromisă, care va da dovadă de consecutivitate în promovarea mesajului şi ideilor sale. Alegerile date au fost pentru noi un început, o primă etapă de dezvoltare.

Am avut o campanie dificilă, din cauza unui număr impunător de încălcări, nereguli şi presiuni din partea autorităţilor, dar împreună le-am depăşit cu brio. Vom depune toată străduinţa să îndreptăţim aşteptările Dstră şi să nu vă dezamăgim.

Îndemnăm alegătorii din localităţile în care candidaţii Partidului Conservator au ieşit în turul II, să susţină candidaţii la funcţiile de primari din partea Partidului nostru şi să-i voteze în ziua de 17 iunie 2007.

Votaţi simbolul Partidului Conservatorstrugurele!

Viitorul — împreună!