Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu a avut o întâlnire studenţii de la USEFS

|versiune pentru tipar| PLDM, 24 mai 2011

Victor Bodiu, cap de listă la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău, a avut marţi, 24 mai, o întâlnire cu studenţii de la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport (USEFS).

În cadrul întâlnirii, Victor Bodiu a prezentat angajamentul electoral al PLDM pentru funcţia de consilier în municipiul Chişinău. Pe lângă cele 7 angajamente asumate în faţa alegătorilor, mai sunt un şir de acţiuni pe care echipa liberal democrată intenţionează să le întreprindă. Printre acestea se numără modernizarea şi termoizolarea blocurilor de locuinţe, asigurarea confortului termic şi aprovizionarea cu apă potabilă la preţuri decente.

Candidatul la funcţia de consilier a menţionat că, prin intermediul unui proiect elaborat, în apartamente vor fi instalate apometre şi va fi asigurată trecerea la contracte individuale pentru serviciile comunale, fiind rezolvată problema diferenţelor dintre contoare.

“Ne asumăm instalarea punctelor termice individuale în fiecare bloc, astfel încât fiecare chişinăuian va plăti cu 20% mai puţin pentru căldură. De asemenea, ne propunem să restructurăm activitatea societăţilor «Apa Canal» şi «Termocom» şi să asigurăm transparenţa financiară a activităţii acestora”, a declarat Victor Bodiu.

Referindu-se la o altă problemă care frământă orăşenii, cum ar fi blocurile învechite cu acoperiş vechi, Victor Bodiu a menţionat că, datorită echipei de profesionişti a PLDM, orăşenii vor beneficia de asistenţă financiară pentru reparaţia capitală a acoperişurilor şi reţelelor inginereşti din aceste blocuri.

“Vom ajuta financiar şi logistic locatarii să demareze lucrări de termoizolare a blocurilor de locuit, lucru care va permite reducerea cu cel puţin 30% a facturilor pentru energia electrică”, a mai spus candidatul la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău.

Totodată, Victor Bodiu, împreună cu actualul preşedinte al CMC, Ghenadie Dumanschi, au promis studenţilor ca, în maxim trei ani, terenul de fotbal de pe teritoriul universităţii va fi reconstruit şi dat în exploatare cu suportul Consiliului Municipal Chişinău. “ Nu este normal ca o universitate cu profil sportiv să nu aibă un teren bine amenajat pentru antrenamente. Odată cu darea în exploatare a terenului de fotbal, studenţii vor obţine şi rezultate mai bune la diferite competiţii sportive”, a punctat Ghenadie Dumanschi.

Tot astăzi, Victor Bodiu va avea o întâlnire electorală în sectorul Ciocana al capitalei.

Sursa: www.pldm.md