Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Pentru Victor Bodiu cuvântul dat este lege

|versiune pentru tipar| PLDM, 1 iunie 2011

În cadrul întâlnirilor electorale ale echipei PLDM pentru CMC în frunte cu Victor Bodiu, locuitorii municipiului Chişinău atrag atenţia candidaţilor asupra mai multor probleme cu care se confruntă.

Astfel, în sectorul Ciocana, locuitorii blocului din str. Ginta Latină 2/3 s-au plâns că în preajma casei lor este o groapă imensă, care le creează multiple probleme. Nenumăratele adresări către administraţia capitalei nu s-au soldat cu rezultate.

Victor Bodiu a promis localnicilor că le va rezolva problema. Zis şi făcut. Pe parcursul a 2 zile groapa a fost astupată, iar bucata de teren asfaltată. Pentru aceasta a fost nevoie de 20 de cuburi de asfalt.

La 31 mai, Victor Bodiu a mers la faţa locului să vadă rezultatul muncii. Oamenii i-au mulţumit candidatului la funcţia de consilier pentru ajutorul acordat şi i-au promis că vor sprijini PLDM la alegerile locale, deoarece are o echipă formată din oameni care, dacă promit — se ţin de cuvânt.

Pentru efectuarea lucrărilor de amenajare a teritoriului respectiv s-au cheltuit 50 de mii de lei, bani donaţi de membrii PLDM din sectorul Ciocana.

Amintim, că pe data de 27 mai, Victor Bodiu, cap de listă la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău, a ajutat locatarii unui bloc din str. Igor Vieru, acelaşi sector, să scape de o altă groapă imensă, care le crea probleme.

Sursa: www.pldm.md