Prezidenţiale 2020 | ADEPT | Chişinău 2018 | Găgăuzia 2016 | Prezidenţiale 2016 | Locale 2015 | partide.md | avere.md
Colectivul pedagogic de la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” din capitală a avut astăzi, 18 mai, o întâlnire cu preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.
Liderul liberalilor a vorbit cu profesorii despre campania electorală a alegerilor locale generale din 14 iunie 2015.
Mihai Ghimpu a accentuat importanţa alegerilor generale locale din acest an: “Alegerile locale din acest an au devenit alegeri geopolitice. La fel ca în alegerile parlamentare din toamna anului trecut, vom fi în faţa la doi vectori: Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă depărtarea de Federaţia Rusă şi apropierea de lumea civilizată, sau Uniunea Vamală, acolo unde în prim plan sunt funcţiile şi banii, dar NU omul şi nevoile lui. Nu este vorba de un vot pentru un candidat electoral, dar este vorba pentru zona în care vrem să mergem.”
Preşeditele PL a subliniat că Dorin Chirtoacă este unicul candidat care merită voturile fiecărui locuitor al capitalei, întrucât este PRIMARUL care şi-a respectat promisiunile şi a asigurat dezvoltarea stabilă a Chişinăului, reuşind să depăşească falimentul şi să acopere datoriile lăsate de comunişti — “Dorin Chirtoacă merită să rămână în continuare primar, pentru a nu lăsa capitala în mâinile comuniştilor, trădătorilor sau celor cu interese. Chişinăul este unica şansă pentru a avea o viaţă mai bună şi pentru a menţine cursul european al Republicii Moldova! Vă chem să-l votaţi pe Dorin Chirtoacă la funcţia de primar al municipiului Chişinău. Însă, nu este suficient să ai un primar bun, trebuie să ai şi majoritatea în Consiliul Municipal pentru a putea realiza şi mai multe pentru Chişinău, de aceea la alegerile locale din 14 iunie trebuie să votaţi consilierii Partidului Liberal pentru schimbarea lucrurilor spre mai bine! Votaţi PRIMARUL FAPTELOR CONCRETE! VOTAŢI DORIN CHIRTOACĂ!”
Tot în cadrul întrevederii de astăzi, profesorii liceului “Mihail Kogălniceanu” au discutat cu liderul liberal despre noul Cod al învăţământului, dar au abordat şi problema salariilor mici şi condiţiilor în care sunt nevoiţi să educe tânăra generaţie.