Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a avut întâlniri cu locuitorii din sectorul Ciocana şi comuna Vatra

|versiune pentru tipar| PL, 11 iunie 2015

“Viitorul vostru şi a copiilor voştri este în mâinile Dvs, depinde de alegerea pe care o veţi face în cabina de vot duminica viitoare. Doar alături de candidaţii Partidului Liberal la funcţia de primar şi consilieri locali vom putea menţine cursul european al Republicii Moldova, doar alături de echipa PL veţi putea face dreptate şi aduce bunăstare în republică!” — aceste cuvinte le-a zis Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, locuitorilor din sectorul Ciocana al capitalei şi celor din localitatea Vatra, municipiul Chişinău.

Liderul Liberalilor, alături de Organizaţia Teritorială a Partidului Liberal din sectorul Ciocana, a avut ieri, 10 iunie 2015, o întâlnire electorală cu alegătorii din sectorul Ciocana. Dânsul a vorbit cu aceştia despre activitatea candidatului PL la cel de al treilea mandat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, în cei 8 ani cât timp s-a aflat la cârma primăriei, dar şi despre planurile acestuia pentru următorul mandat.

“Acum ca niciodată trebuie să conştientizaţi că alături de Dorin Chirtoacă, Chişinăul s-a dezvoltat, a prins viată şi a început să se apropie de standardele europene, iar dacă vrem ca Chişinăul să ajungă pe deplin la nivelul unui oraş european, trebuie să susţinem schimbarea până la capăt. Multe s-au făcut şi mai multe sunt de făcut. Pentru a face schimbări în capitală nu este destul să ai un primar bun, mai trebuie să ai şi o echipă de consilieri care să te susţină. De aceea eu vă invit că pe data de 14 iunie să votăm Dorin Chirtoacă, primar de Chişinău, şi echipa de consilieri ai PL”, a subliniat Mihai Ghimpu.

Ulterior, Preşedintele PL a mers împreună cu Organizaţia Teritorială PL din sectorul Buiucani în localitatea Vatra, municipiul Chişinău, la o întâlnire cu locuitorii comunei. Aici liderul PL a vorbit pentru cei prezenţi despre pericolul în care se află Republica Moldova, dacă partidele de stânga sau “partidele pro-europene” care au compromis cursul european al Republicii Moldova vor lua majoritatea.

Candidatul PL la funcţia de primar al comunei Vatra, Vadim Vacarciuc, împreună cu ceilalţi susţinători şi simpatizanţi ai PL au mulţumit preşedintelui pentru că a găsit timp să treacă şi pe la ei şi au susţinut că speră ca Partidul Liberal va ieşi învingător în campania electorală a alegerilor generale locale din 14 iunie 2015, pentru a putea schimba lucrurile din republică spre mai bine şi a continua reformele în capitală.

pl.md