Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Renato Usatîi s-a înregistrat în calitate de candidat la funcţia de primar al municipiului Bălţi

|versiune pentru tipar| PN, 8 mai 2015 | 

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a depus astăzi actele şi s-a înregistrat în cursa electorală pentru Primăria Bălţi.

În faţa primăriei, unde se află şi CEC-ul, un grup mare de susţinători l-au întâlnit pe Renato Usatîi cu steagurile partidului. Bălţenii l-au salutat pe tânărul politician cu interes şi căldură, scandând “Moldova cu Usatîi!”.

“Am auzit des discuţii că oraşul are nevoie de un şef de gospodărie. Eu cred că oraşul are nevoie de un manager, care va putea să gestioneze şi să atragă investiţii, aşa încât să dezvolte Bălţiul în toate direcţiile: reabilitarea producţiei, construirea complexelor sportive, modernizarea infrastructurii. Eu sunt gata să devin un asemenea manager şi promit că peste un an în Bălţi vor fi rezultate concrete”, le-a spus Usatîi jurnaliştilor.

Liderul Partidului Nostru a menţionat că este inspirat de modelul lui Klaus Iohannis care, fiind primarul Sibiului, a transformat acest oraş în unul dintre cele mai dezvoltate din Europa.

“Voi moderniza Bălţiul, inclusiv prin intermediul resurselor şi relaţiilor pe care le am. Primul acord de colaborare îl vom semna cu Nijnii Novgorod, unde se află oficiul principal al companiei mele, apoi cu Sankt Petersburg. Asemenea proiecte vor fi în fiecare oraş unde va deveni primar reprezentanţi ai Partidului Nostru. Şi aceasta va fi nu doar o colaborare pe hârtie, cum s-a practicat în Moldova timp de 20 de ani, dar vor fi proiecte concrete care vor aduce oraşului investiţii, venit, noi locuri de muncă”, a declarat Usatîi, subliniind că Partidul Nostru vine în primărie nu pentru a câştiga, dar pentru a schimba lucrurile din ţară într-un mod concret.

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al municipiului Bălţi, Renato Usatîi, va fi al 8-lea, iar lista consilierilor Partidului Nostru pe locul 10 în buletinul de vot pe care îl vor primi locuitorii capitalei de nord la alegerile de pe 14 iunie.

ru1.md