Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiMAE

Deputatul PDL din România Teo Trandafir susţine MAE

|versiune pentru tipar| MAE, 13 noiembrie 2010

Deputatul PDL din România Teo Trandafir şi-a declarat susţinerea pentru Partidul Mişcarea Acţiunea Europeană în actualele alegeri parlamentare anticipate. Teo Trandafir se află în Republica Moldova la invitaţia preşedintelui MAE Veaceslav Untilă.

“Îmi doresc tare mult ca România şi Republica Moldova să se regăsească în Uniunea Europeană. Şi fără vize. Îmi doresc din tot sufletul ca rudele şi prietenii să se poată vizita liber. Iar acest lucru nu se poate decât cu o guvernare democratică. Iar o guvernare democratică, din câte am înţeles, nu se poate fără ajutorul MAE. În felul ăsta sunt convinsă că se va evita şi criza politică. Prezenţa MAE în Parlament va duce la încheierea crizei politice, prin asigurarea majorităţii necesare pentru alegerea Preşedintelui Republicii”, a declarat Teo Trandafir într-o conferinţă de presă la sediul MAE.

Teo Trandafir a povestit că îl cunoaşte pe Veaceslav Untilă de mai mulţi ani, de când s-au cunoscut la un revelion, în Poiana Braşov din România. “Am fost foarte plăcut impresionată de felul în care se aprindea şi se însufleţea când vorbea despre nedreptăţile pe care le fac comuniştii în Republica Moldova”, a spus Teo Trandafir.

“Am ţinut tare mult să vin aici pentru a-l încuraja pe prietenul meu Veaceslav Untilă şi partidul său în competiţia electorală în care se află acum. Ştiu cât de important este suportul moral al prietenilor în asemenea momente pentru că eu însămi am fost recent în campanie şi am devenit parlamentar şi ştiu cât de greu a fost”, a afirmat deputatul Teo Trandafir.

La rândul său, liderul MAE Veaceslav Untilă a salutat prezenţa în Republica Moldova a Teodorei Trandafir şi i-a mulţumit pentru sprijinul său. “Te simţi încurajat când ai prieteni aproape”, a spus Veaceslav Untilă.

Serviciul de Presă al MAE