Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPCRM

Comunicat de presă al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova

|versiune pentru tipar| PCRM, 26 noiembrie 2010

Calificăm ca fiind aberante şi lipsite de suport probatoriu declaraţiile unor reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne potrivit cărora agresarea domnului Artur Reşetnicov a fost o înscenare la comanda Partidului Comuniştilor din Republica Moldova. Acest fapt demonstrează angajarea politică a conducerii acestui minister, fapt care contravine principiului nonpartidismului.

Prin aceste declaraţii, exponenţii Ministerului Afacerilor Interne încearcă să muşamalizeze în faţa opiniei publice incapacitatea sa de a depista agresorii şi de soluţiona acest caz deosebit de grav.

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova condamnă campania denigratoare lansată împotriva sa de către Ministerul Afacerilor Interne şi Procuratura Generală pentru motivul că aceasta are o conotaţie pur electorală, promovată cu scopul de a discredita în ultimele zile de campanie electorală unicul partid de opoziţie şi cel mai puternic partid din Moldova.

Din aceste motive, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova va depune o cerere de chemare în judecată privind apărarea onoarei, demnităţii, reputaţiei profesionale.

Serviciul de presă al PCRM