Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Peste 11 mii de cetăţeni au semnat pentru candidatul “Partidului Nostru”, Dumitru Ciubaşenco

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 6 septembrie 2016

În dimineaţa zilei de 5 septembrie, numărul semnăturilor pentru candidatul “Partidului Nostru” la funcţia de Preşedinte al RM, Dumitru Ciubaşenco a trecut de 11 mii. Anunţul a fost făcut de liderul “Partidului Nostru” Renato Usatîi, în cadrul emisiunii “Vecernii Razgovor” de la postul de televiziune TVC 21, unde a fost invitat împreună cu candidatul PN la funcţia de Preşedinte, Dumitru Ciubaşenco.

Renato Usatîi a declarat că împreună cu Dumitru Ciubaşenco, după cum au şi anunţat la lansarea campaniei de colectare a semnăturilor, merg în fiecare zi în localităţi diferite.

“În mare parte aceste semnături au fost adunate în oraşe. Noi mergem în oraşe, pe căldură, discutăm cu oamenii. Cetăţenii semnează pentru că susţin şi vor schimbarea puterii”, a spus liderul PN.

Totodată, Dumitru Ciubaşenco a spus că, împreună cu Renato Usatîi, fac un tandem perfect. “Renato Usatîi are rating bun în rîndul cetăţenilor, iar eu am convingerea şi dorinţa de a fi un Preşedinte care va face schimbări”, a afirmat candidatul PN la funcţia de Preşedinte al RM.

Amintim că, pînă la moment, Renato Usatîi şi Dumitru Ciubaşenco au mers la Chişinău, Cahul, Comrat, Bălţi, Orhei şi Basarabeasca.

pnru.md