Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiInna Popenco

Candidatul din popor Inna Popenco a discutat cu locuitorii oraşului Călăraşi

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Inna Popenco, 12 septembrie 2016

Candidatul înaintat de popor la preşedinţie, Inna Popenco, a avut o întrevedere cu locuitorii oraşului Călăraşi în cadrul Conferinţei teritoriale a Mişcării social-politice “Ravnopravie”.

În opinia ei, viitorul Preşedinte al Republicii trebuie să se concentreze pe dezvoltarea proiectelor sociale, dezvoltarea domeniului economic, atragerea investiţiilor şi să nu se ascundă în spatele unor slogane politice şi vorbe în vânt. “Cunosc foarte bine dificultăţile şi provocările cu care se confruntă marea majoritate a populaţiei din ţara noastră. Acest lucru îl declar cu toată responsabilitatea, pentru că eu însumi, sunt nevoită să fac faţă greutăţilor zi de zi. Trebuie să muncim, dar să nu facem politică. Trebuie să oferim un trai decent locuitorilor Republicii Moldova”, a declarat Inna Popenco.

Candidata desemnată de popor a menţionat că implementarea proiectelor sociale va fi posibilă datorită unei administrări eficiente şi transparente a banilor publici.

Iar drept exemplu, unde lucrurile au fost schimbate într-un termen scurt, a fost oferit oraşul Orhei, locuitorii căruia şi-au redobândit speranţa şi siguranţa în ziua de mâine.

La rândul lor, locuitorii oraşului Călăraşi s-au arătat interesaţi de viziunea şi priorităţile candidatului Inna Popenco, i-au înmânat flori şi i-au urat succese.

facebook.com