Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Felicitare din partea Preşedintelui Partidului Democrat, Marian Lupu

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 decembrie 2010
Partidul Democrat din Moldova

Stimaţi concetăţeni,

La sfârşit de an, şi mici şi mari facem cu toţii bilanţuri şi planuri de viitor. Anul care e pe sfârşite îl petrecem aşa cum a fost şi, deoarece în noaptea de Revelion visele pot deveni realitate, ne dorim un an mai bun, plin de emoţii şi evenimente frumoase. În 2011, ne dorim ca ţara să se dezvolte, societatea să cunoască pacea civică, iar cetăţenii să beneficieze de un trai îmbelşugat.

În 2011, ne dorim cu toţii ca Republica Moldova să aibă o guvernare stabilă, eficientă, care să activeze în interesul şi binele poporului, asigurând cetăţenilor acea bunăstare pe care şi-o doresc şi o merită pe deplin. Clasa politică, alături de întreaga societate, trebuie să-şi unească eforturile pentru a consolida societatea, pentru a rezolva adevăratele probleme ale zilei, pentru a moderniza ţara şi pentru a asigura cetăţenilor cele mai înalte standarde de viaţă.

Moş Crăciun să vă dăruiască multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă, multă sănătate şi dragoste de viaţă. Ca de obicei, să ne adunăm în jurul bradului alături de familie şi de cei dragi, să lăsăm lumina sărbătorilor de iarnă să ne pătrundă în case şi să ne bucure cu magia lor, iar iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să ne fie călăuză în 2011. În speranţa unui an mai bun, va aduc cele mai sincere urări de sanatate, de încredere şi fericire.

Fie ca anul care vine să fie pentru noi toţi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!

Cu respect,

Preşedintele PDM
Marian LUPU

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Doar o politică externă foarte echilibrată va asigura pieţe sigure de desfacere pentru vinul moldovenesc Consiliul Naţional Politic al PDM a decis formarea coaliţei de guvernare de centru-dreapta