Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a avut o întâlnire cu elevii Liceului Teoretic “Orizont”, filiala Durleşti

|versiune pentru tipar||
PL / 20 mai 2014
Partidul Liberal

Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, a avut o întâlnire cu elevii Liceului Teoretic “Orizont”, filiala Duleşti, astăzi, 20 mai 2014.

La întâlnire au participat şi reprezentanţi din conducerea Liceului, inclusiv Mehmet Ali Yazar, Directorul General al Liceului “Orizont”, Şerif Şimşek, Consilierul Directorului General, dar şi profesori.

În cadrul întâlnirii cu elevii, Mihai Ghimpu a abordat mai multe subiecte importante: cursul european al Republicii Moldova, situaţia învăţământului, situaţia din cadrul sistemului sănătăţii, situaţia socială şi economică etc.

De asemenea, au fost abordate chestiuni referitoare la drepturile şi libertăţile copiilor, importanţa implicării tinerilor în procesele decizionale, întrucât aceştia reprezintă un pilon decisiv în continuarea vectorului european al republicii.

În cadrul întrevederii, elevii de la Liceul Teoretic “Orizont”, filiala Durleşti, i-au acordat o serie de întrebări Preşedintelui PL care au vizat mai multe probleme cu care se confruntă elevii, inclusiv ofertele de studii la universităţile din R. Moldova

La sfârşitul întâlnirii, Deputatul Mihai Ghimpu le-a urat mult succes elevilor în procesul de studiu şi la examene — “Dragi elevi, vă doresc mult succes la examene şi la ore! Îmi doresc să vă continuaţi studiile cu multă sârguinţă, ambiţie şi sete de cunoştinţe! De voi, tinerii, depinde viitorul republicii, de aceea este foarte important să vă implicaţi în multe activităţi, să căpătaţi experienţă şi să aplicaţi în practică cunoştinţele acumulate. Mă bucur că sunteţi curioşi, aveţi multe întrebări, sunteţi isteţi, fapt care mă face să fiu optimist în ceea ce priveşte viitorul republicii. Mult succes şi multe rezultate frumoase să aveţi! Sunt sigur că părinţii şi profesorii sunt mândri de realizările voastre!”

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Şcoala de Liderism pentru Femei a ajuns la a IV-a ediţie Deputaţii PL au depus o nouă sesizare la Curtea Constituţională