Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Partidul Popular European din Moldova şi-a creat noi organizaţii teritoriale

|versiune pentru tipar||
PPEM / 14 iulie 2015
Partidul Popular European din Moldova

PPEM are organizaţii teritoriale şi la Criuleni, Anenii Noi, Sîngerei, Orhei, Hînceşti şi Cahul. Acestea au fost înfiinţate în cadrul conferinţelor din weekend.

La aceste evenimente, au fost prezentate proiectele Statutulului şi Programului Politic al PPEM, aleasă conducerea şi trasate obiectivele de activitate ale noii formaţiuni politice. Scopul final este crearea unui partid de centru-dreapta, bazat pe o doctrină conservatoare, care să promoveze un program realist de dezvoltare a ţării după modelul european.

La discuţii s-a menţionat că Partidul Popular European din Moldova încurajează participarea femeilor în viaţa politică. Astfel, la Hînceşti, în fruntea Organizaţiei a fost aleasă Vera Tănase, care spune că îşi propune să fie în contact permanent cu cetăţenii — să le asculte problemele şi să-i informeze despre toate activităţile noii formaţiuni politice.

Conducerea organizaţiilor teritoriale a fost aleasă pentru un mandat de 6 luni, urmând ca după înregistrarea partidului, cu o componenţă consolidată, să fie votat un preşedinte al OT pe un termen de doi ani, conform Statutului, precum şi alte structuri de conducere ale partidului la nivel teriorial.

Pe data de 26 iulie, la Chişinău, urmează să aibă loc Congresul de Constituire a Partidului Popular European din Moldova.

Până acum, PPEM a înfiinţat organizaţii teritoriale în 10 raioane, inclusiv la Cimişlia, Ialoveni, Bălţi şi Nisporeni.

Sursa: ppe.md

Partidul Popular European din Moldova preconizează organizarea Congresului de constituire în data de 26 iulie 2015 Partidul Popular European din Moldova a fost constituit, în frunte cu Iurie Leancă