Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPSM

Victor Stepaniuc: Consolidarea forţelor de stînga este una necesară!

|versiune pentru tipar||
PPSM / 19 octombrie 2013
Partidul Popular Socialist din Moldova

Vladimir Voronin, Preşedintele PCRM la 19 octombrie a chemat toate forţele politice la consolidare pentru a rasturna guvenanţii de la putere.

In condiţiile de azi cînd actuala guvernare s-a dovedit a fi una incompetentă şi coruptă consolidarea forţelor de stînga şi patriotice este una necesară. Însă trebuie de menţionat că există faţă de această chemare şi anumite dubii ori PCRM după anii 2005 deseori nu şi-a onorat promisiunele,a promovat anumite reforme în interesul oligarhilor, a dus o politică externă incoerentă.

În opinia Partidului Popular Socialist din Moldova urmează a organiza un Congres al Forţelor de Stînga,in cadrul caruia să fie elaborate o platformă-program de priorităţi în perspective guvernării viitoare. Este important să ne clarificăm cu componenţa şi programul viitorului Guvern.

Acest Guvern va dori să efectuieze naţionalizarea ramurilor strategice ale economiei, a sistemului bancar, el va lupta contra coruptiei, pentru crearea locurilor de muncă şi redresarea economiei ori din nou va face declaraţii goale şi politici în folosul oligarhiei?!

Sursa: ppsmd.org

Victor Stepaniuc: Modele de prosperare Partidul Popular Socialist din Moldova propune organizarea unui Congres al Forţelor de Stînga